Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hier mag niks

Ze zijn hier vandaag tegen mij. Goe geweten. Dat is klaar en duidelijk.

Eerst wil ik op Slow’s scherm gaan liggen en hij zegt: “héla, ik ben hier nog hé”, mske begint te lachen en zegt: “hij doet alsof hij doof is”. Dat is niet waar hoor, maar ik had nu zin om op dat scherm te liggen. Ik heb dan maar toegegeven en ben op de schouw gaan zitten. Ik heb Slow in het oog gehad en hij mij en toen hij terug begon voort te werken heb ik terug geprobeerd. Had hij dat toch weer in het snotje zeker. Ik heb maar weer toe gegeven en ben van puur miserie maar in die kartonnen doos gaan liggen. Lig ik daar op mijn honderdduizend gemakken in, moest mske die doos toch verzetten zeker. Ik ben mij een bult geschrokken.

Daarnet kwam hier iemand en dan ben ik maar uit puur dwarserikkerij boven op dat scherm gaan zitten nèm. En dan waren ze over mij bezig terwijl ik er bij zat.

Hopelijk zijn ze morgen Sloefvriendelijker zenne.

Previous

Alle uitvluchten zijn goed

Next

Zin en onzin

1 Comment

  1. 17-08-2007, 22:04:00
    wel sloef,
    dat geloof ik niet, vraag je zelf maar eens af wie moeilijk doet, gij of de andere
    http://liliwens.skynetblogs.be
    liliwens

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén