We hebben het hier al eens verteld. mske geeft niet meer. De reden was dat ze ooit als kind met de chiro elk jaar opnieuw voor dan eens dit en dan eens dat goed doel in regen en winterweer de baan op konden om geld bijeen te halen.

Toen ze zo ooit na weer zo een natte dag met de welpkes, op de TV hoorde dat van die grote pot, toch een gedeelte afging om de medewerkers te betalen, dacht ze van: “wel merci, de kinderen zullen dat wel gratis doen in weer en wind” en van toen af besloot ze dat ze daar niet meer aan mee deed.

Het enige waar ze nog voor wou geven was het Rode Kruis en de kankerliga. Een besluit dat nog maar eens bevestigd werd toen ze al de trammelant rond het geld voor de Tsunami hoorde.

Na het voorval met de CD’s en het feit dat zekere mensen met kanker, geen steun konden krijgen en ze zich dus afvroeg wie wel steun kon genieten, blijft nog alleen het Rode Kruis over.

mske heeft daarom geen dure studies moeten laten uitvoeren, alleen efkes gewoon het nieuws volgen en haar oren openhouden volstond.