Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vakantie, wat is dat?

En daar is de zwartgalligheid weer. mske heeft er gewoon weer geen zin meer in.

Net na “het” had ze ook zo een periode van: “geen kinderen meer in huis, waarom sta ik nog op, waarom eet ik nog, wat loop ik hier nog te doen, …” Dat gedacht is niet blijvend. In januari was het zelfs helemaal weg, toen er weer sprake was van eens een klein vakantietje in te lassen. Dat is ook al vier jaar geleden. Blijkbaar heeft iedereen nood aan vakantie, behalve mske zeker hé.

En ja, vanmorgen was het weer mis. Oorzaak? Drie ruime en twee kleine facturen in ons voordeel die maar niet betaald geraken. En anderzijds is er dan de dreiging waar mske niks mee te zien heeft behalve dat ze zonder Slow niet voort wil.

Plannen maar weer opgeborgen maar het zou verdomme ook eens goed doen.

Previous

Weetgrage elf

Next

Erge en mindere zorgen

1 Comment

  1. 21-03-2006, 09:37:55
    zo lang
    slow er nou maar is toch? dan kán er immers niks gebeuren…

    olive

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén