Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De tournee wordt groot

Er was een tijd dat Slow en mske in de kantien binnen gingen, alleen aan een tafeltje gingen zitten en hoopten dat Wachtebroer eens op tijd zou zijn.

Sedert ze Swa en Jan beter kenden, gingen ze altijd op dezelfde plaats aan de toog hangen want daar hebben ze dan afgesproken.

Door een voorval in het begin van dit seizoen leerden ze ook Pol beter kennen, die ze vorig seizoen al wel van ziens kenden maar het was tot dan toch beperkt gebleven tot een goeiendag. De laatste tijd echter kwam hij al tussendoor eens een babbelke doen en zodoende stelde hij hen ook aan Gabriëlle, een vriendin, voor en ja er werd al eens over en weer ene getracteerd.

Door omstandigheden kunnen Pol en zijn vriendin, ambetantig woord want het is niet zijn lief noch zijn vrouw, nu ook op de regelmatige afspraak zijn. Neem daar nog bij dat Wachtebroer sedert deze zomer ook regelmatiger op tijd begint te komen … dan is het wel normaal dat mske vorig weekend stillekes aan Slow vroeg: “hebben we nog bonnekes genoeg? Of moet ik er wat gaan bijhalen?”

Previous

Appelsienen

Next

Sper de kerstmanperiode

1 Comment

 1. 06-11-2007, 09:34:48
  Hoi Mske
  In Antwerpen hebben ze daar een woord voor, nen “baaaziet”, eens ik als kind doorhad wat dat was.
  http://boogiepeter.skynetblogs.be
  boogie

  —————————————————————————–

  06-11-2007, 23:49:31

  Mensen veronderstellen altijd zoiets als hier die ‘baaziet’ als de enige mogelijkheid,zijn nochtans mensen die gewoon bevriend zijn zonder daar meer te moeten gaan achter zoeken

  Geen belang

  —————————————————————————–

  07-11-2007, 15:27:07
  aan geen belang
  Soms is er wel meer aan de hand, en dat is nu net hetgeen ik bedoel. Anders zijn het gewoon ‘vringde’…
  Maar das ook van geen belang
  http://boogiepeter.skynetblogs.be
  boogie

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén