Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Appelsienen

mske kan zich niet herinneren dat ze als kind gek op appelsienen was. Er waren wel altijd appels in huis, maar aan appelsienen heeft ze niet bepaald herinneringen.
En toch is mske gek op appelsienen. Echt wel van

Appelsien
Laat je zien
Pas maar op
Of ik eet je op

Een zichtbare appelsien is hier in eetgevaar. En dat dateert sedert mske in verwachting was van Zoneke. Anderen spreken dan over pekelharing en zure dingen, mske kreeg toen een onbedwingbare lust om appelsienen te eten, wat ze dan ook deed.

Het is zo dat mske niet constant aan appelsienen loopt te denken of ze met kilo’s naar binnen werkt. Soms zijn er periodes dat ze er helemaal niet aan denkt.

En dan is er ineens het sein van binnenuit, het appelsienalarm. Er worden appelsienen gekocht en in een mum van tijd moet de voorraad aangevuld worden. mske denkt dat er bij tekort een signaal gegeven wordt.

Previous

De tandenfluisteraar

Next

De tournee wordt groot

1 Comment

 1. 05-11-2007, 22:48:59

  Dat kan geen toeval zijn…
  Tijdens mijn zwangerschap was ik ook zo verzot op appelsienen! En dat terwijl ik eigenlijk helemaal geen fruiteter ben… Ook bij mij geen haringen, maar appelsienen per kilo… ow, en nog wat daarbij… MilkyWays… En ik mij maar afvragen van wat ik zo dik werd…
  http://kaatjes.skynetblogs.be
  Kaatje

  —————————————————————————–

  07-11-2007, 00:28:41
  )))
  Wel ik had dat ook bij mijn tweede zwangerschap, ik had al weeën maar ging toch nog vlug appesienen kopen, en patat daar ik lag op grond. Gevolg met twee kapotte knieën bevallen.
  http://liliwens.skynetblogs.be
  liliwens

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén