Zo, het Witse seizoen zit er weer op. Niet dat het ons spijt, niet dat het ons verblijdt. Witse was er gewoon op zondagavond, dat was al.

Hopelijk doen ze wat nieuwe inspiratie op tegen volgend seizoen -al denkt mske dat die afleveringen al opgenomen zijn- want zoals het nu gaat begint het meer op een soap te gelijken. Moorden in eigen kring en aanhouderij en afraken van relaties.

Dat Sam uit de reeks ging verdwijnen, dat wisten we al, maar onder de gegeven omstandigheden kan Peter Wijtinckx toch ook niet meer terugkomen? Al was die dit seizoen beter te genieten dan ervoor, meer menselijk, toch vindt mske dat het niet kan.

Maar als dat echt zo is, dan is dat daar een ganse leegloop in Halle. Ah ja, Sam weg, Wijtinckx mogelijk, het raakt uit met Annemie, Véronique gaat les geven, Van Deun die elders solliciteerde, … Witse zou, eigengereid als hij is, beter een eigen detectivekantoor beginnen.

Hopelijk is Witse dan volgend seizoen wat minder sjagrijnig, hij was nu nooit bepaald van de vriendelijkste, maar dit seizoen had hij toch wel echt last van eksterogen of aambeien.

Veel zorgen maken we er ons niet over. We zien wel wat er volgende zondag komt en als dat ons niet zint, dan zullen we wat anders moeten vinden voor op zondagavond.