“Waar zijn de Jommekes gebleven?” vroeg Zoneke.. En mske herinnerde hem eraan dat bij de verdeling van de strips de Jommekes naar Zus gegaan waren. “Dat weet ik” zei Zoneke “maar de andere Jommekes, die bij meter waren?”

Wel ja, waarschijnlijk zijn die nog steeds daar, net als al het andere speelgoed dat Zus en Zoneke in de loop van de jaren bij moe gekregen hebben. Dat mocht nooit mee naar huis want moe vond dat ze bij haar ook iets moesten hebben om te spelen.

Zoneke heeft enkel ooit zijn playmobil piratenschip meegenomen om het eens aan het buurjongetje te tonen en dat heeft hij nu nog.

Maar al het andere … Zo heeft Zus het verdriet van haar leven gekend toen bleek dat de dochter van de boosaardige het haar van haar tweeling had afgeknipt.

“Zet de Jommekes maar bij op de verliespost, Zoneke!”