Dat mske gisterenmiddag onderweg naar huis nogal draaierig was, weet ze aan de zaak van de tegels. Toen ze na haar middagsiësteke nog steeds draaierig en rillerig was, begon ze toch een andere oorzaak te vermoeden en toen ze daar bovenop nog spierpijn kreeg en het gedacht aan eten haar tegenstond, zei ze ineens: “dat is wat jij ook had”.

Slow had namelijk bij Zoneke en Bollie ineens kou gekregen, iets wat absoluut abnormaal was, want Slow heeft nooit kou. Hij had een eigenaardig gevoel in zijn spieren gehad, een misselijk gevoel ook en hij was donderdag niet echt 100% de echte Slow geweest.

Toen had mske gedacht dat het een gebrek aan slaap was en ze waren die avond met hun tas melk en hun tas thee heel vroeg hun bed in gegaan.
 
Dat mske niet best geslapen heeft hebben we al gezegd, ze was die nacht namelijk aan het tegelen geweest. Maar Slow was ’s anderendaags opgeknapt.

Nu is het dus mskes beurt en het valt nog af te wachten hoe ze straks zal opstaan.

Goed om weten is dat het maar een overgangske is. Hopelijk krijgen Amke en Ella het niet.