“Nog verder buitenspelen en geen verhaaltje vandaag?” vroeg mske. Niet meer verder buiten spelen en wel een verhaaltje.

Na de nodige uitleg dat een keizer zoiets was als een koning, maar dan een klein beetje anders, zat Ella met haar hoofdje tegen mske geleund en keek naar boven. mske dierf niet kijken, bang dat ze zou moeten lachen omdat Ella zo zalig opging in het vertelde. Amke stak haar duim in haar mond. “Jij duimt toch niet?” vroeg mske en Amke haalde hem snel weer te voorschijn. “Van de spanning” dacht mske.

Na het verhaaltje zei Ella: “als ik nog eens een keizer zie ga ik ook roepen: “hij loopt in zijn ondergoed”. Bij het drinken van de chocomelk zei ze: “als ik nog eens een keizer zie ga ik ook roepen: “hij loopt in zijn ondergoed”, wat ze nogmaals bevestigde -alle dingen bestaan uit drie- toen ze in bed zat.

“Bollie” zei mske later “als ik jullie was zou ik niet met Ella naar het defilé gaan”. “En dat is juist door” zei Bollie spijtig toen mske haar vertelde waarom.