Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De geneugten des levens

Een geurige oxo die staat te dampen als je je planning van de dag afgewerkt hebt.

Dat zegt mske hé … ik niet.

Previous

Ze snappen het niet precies

Next

Spinnewiel

1 Comment

 1. 30-01-2008, 23:17:41

  Ze maken je wijs wat je geloven wil hé,melk met honing,een slaapmutsje,zijn er nog velen,maar zie da ik hier iets verkeerds begin te zeggen,slaap wel aan allen die het aanbelangt,met wat voor jezelf of wat je denkt voor jezelf het beste te zijn.

  Geen belang

  —————————————————————————–

  30-01-2008, 23:34:26
  Héhé
  Dat van dat slapen slaat op die twee kinderen hé ! Ik neem niks of ik drink niks om te slapen.

  Maar zo een zjat oxo doet wel goed na ’t werk. Je zou er zo direct terug in vliegen (das allemaal nie waar zé, om in de stijl van Urbanus te blijven).


  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

  —————————————————————————–

  31-01-2008, 19:54:21

  Neem evenmin iets om te slapen,ooit daar serieus problemen mee gehad,ondertussen geweten waar ze vandaan kwamen en heeft geen oplossing in één of ander drankje of pilleken,is opgelost.Mijne bloeddruk heb dat ook al ergens gezegd had ermee te maken die kon bij inname afhankelijk van oorsprong van bepaald product te hoog vliegen,bij gebrek op zeker momenten te laag,pillekens voor dienen bloeddruk hielpen daar dan al evenmin,allemaal opgelost.Ben totaal anders dan jij wat ik hier van jou in je berichten lees,dat tegelverhaal,zal zelf tegels gaan kopen en die zelf zetten,heb ik in mijn keuken stukje gedaan,zou dat ook als die daaraan toe is idem dito met mijn badkamer doen.Zelfs als ik veel middelen ter beschikking heb dan nog kies ik voor zoiets,ook wat kleding betreft,maak die liefst zelf,is mijn natuur al van jongsbeen af,heb ooit met een 2de job bezig geweest,ook dan bleef ik op die manier met zelf doen bezig,kan wel goed plannen en werk organiseren om iets meer dan anderen misschien gedaan te krijgen,maar als het effe kan niet opgejaagd als het niets dringend is,kalm aan,moet het snel,dan maar in hoogste vitesse,met da bloeddrukgedoe ooit in de jaren mijn vitesse moeten inhouden,is verleden tijd,vermits oorzaak gevonden en opgelost en kan de rest van mijn leven opgelost blijven,dat vind ik geluk hebben,minstens dat is in orde,hout vasthouden zeggen ze dan voor al de rest dat er nog is

  Geen belang

  —————————————————————————–

  31-01-2008, 20:08:02
  Wel
  het verschil is misschien niet zo groot als je denkt hoor.

  Ik heb al twee huizen in orde gezet, zélf. Niet op mijnen alleen natuurlijk. Maar ik ben het in elk geval wat beu. Dus hebben we de “grote” werken, zoals elektriciteit, ramen, dak én een “ganse” badkamer laten doen. Die badkamer moest van “0” begonnen worden.

  Hoogst waarschijnlijk komt volgend jaar de verwarming !

  Al het andere, zoals valse plafonds en zo gaan we wel zelf doen en wees gerust, daar zijn we ook nog een pozeke zoet mee.

  Ik heb ook lang mijn kleren zelf gemaakt, maar momenteel passen zélfs mijn patronen niet meer. Dat houdt wel in dat ik ook niks koop, behalve als ’t moet !


  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

  —————————————————————————–

  01-02-2008, 03:51:23

  Vind mijn huisJE beter af zonder centrale verwarming,heb het niet graag te warm in huis,liever koel,zeker om te slapen,elektrische deken dus zeker niet aan mij besteed.Was ooit anders,leg dat hier niet uit weet hoe dat kwam,is nu al jaren liever koel wat mijzelf betreft.Da klerengedoe,heb momenteel meer dan genoeg bij de hand,is uit liefhebberij en iets dat al lang in mijn kop stak waar ik nu tussen andere bedrijven in mee bezig ben zonder patroon,heb nooit in mijn leven interesse gehad voor zoiets als dure kleding van één of ander merk,kan het zeker niet ook al zou ik mij dat kunnen permiteren,geen geld aan uitgeven,zit in mijn karakter,heb daar ooit als ik dat toen gewenst had meer aan kunnen uitgeven,deed dat toen evenmin gewoon niet(ben met alles zo dat materiaal betreft>welk huis,afwerking huis,meubels,auto enz).Ben een liefhebber van kunst,bekijk en beleef dat totaal anders dan jouw relaas over die Ijsbeer.Ben ook al met meer dan 1 huis in mijn leven bezig geweest,blijf graag doen wat ik zelf kan en verspreid da in den tijd,ieder zijn eigen meug en nood enz.zou maar erg zijn als we niet verschillend waren,ben dat nog op veel vlakken tenopzichte van jou,ga niet alles laten weten is jouw dagboek niet het mijne,wou maar even iets duidelijk maken,en dan vooral dat ikzelf respecteer dat anderen anders leven,hun noden anders beleven en invullen,kritiek zal er altijd zijn omdat de meeste mensen enkel vanuit hun eigen standpunt vertrekken zonder rekening te houden dat andere anders kunnen zijn en anders beleven,dan niet verschieten dat men die kritiek terug krijgt,ikzelf respecteer dat jij totaal anders bent en beleeft,wou dat maar even met paar dingen duidelijk maken,maar alle lezers van dit blog,of wat rondloopt op deze planeet zijn niet zo.Niet iedere Oma, Opa heeft behoefte om zowel voor kinderen als kleinkinderen daar veel mee bezig te zijn,elke situatie,familie is anders,leg dat hier niet uit maar zie mijzelf ook daar niet bezig zoals jij.Zijn families die ver van elkaar aan de andere kant van de wereld wonen,een tante van mij woonde letterlijk ver van haar kinderen en kleinkinderen (Australië) aan de andere kant,men kan een situatie hebben korter bij huis en toch die nood om op te vangen ermee bezig te zijn,zelfs liever niet hebben om verschillende redenen,en zich daar enorm goed bij voelen.Heb in mijn leven geen enkele plaats of omgeving gemeden wegens één of andere herinnering,ga en sta op momenten op bepaalde plaatsen wel of niet volgens zin of gene zin of andere redenen.Of het er nu wel of niet van komt kan nog zijn dat ik zelfs één dezer ergens in de sneeuw rondloop,of andere plaats er even tussenuit kan evengoed aan één of ander waterkant zijn,staat niet vast kan pardoef van de éne dag op de andere mijn valies pakken en even ertussenuit muizen,of juist niet,heb bijvoorbeeld totaal geen zin om op gank te gaan of te fuiven of te feesten als ik al voor zoiets ergens gevraagd zou worden,of andere activiteiten die ik ooit wel gedaan heb.Heb jaren geleden zonder de ervaringen die daarna gevolgd zijn,anders gedacht en verwacht van hoe mijn leven op verschillend vlak zou verlopen,ingevuld zou worden,welke activiteiten rond familie,beroep enz.,zonder daar enige wensdroom over te hebben,zag er toen uit als zoiets van in de lijn der verwachtingen,zelfs nog niet zo lang geleden toch denk, voel,beleef ik veel totaal anders dan toen verwacht,leef zonder enige planning wensdroom letterlijk van dag op dag,Carpe Diem,want er is nog dat toeval hé,positief bedoeld,juist om duidelijk te maken dat jij je goed mag voelen in jouw vel,en jouw beleving,jouw activiteiten,de beste mag zijn in jouw cocoon,vind mijzelf niet de beste maar naar best vermogen in waar ik mee bezig ben,momenteel te uitgerust na weinig uurtjes slaap,andere dagen kan ik veel uren slapen,zijn mensen die over zoiets zouden zeuren tot en met en dat nog doen ook,wel ik niet(evenmin mijn gewoonte met medische toestanden om het even welke,als die dan wel zaken hinderen geef ik daar de nodige aandacht aan maar ook niet meer dat,vervelend als dokters wel met verkeerde of onvoldoende diagnoses bezig zijn en ikzelf niet weet waar ik aan toe ben en wat ik eraan kan doen,zoiets kan dan meer gezeur eerder door omgeving geven dan waar ikzelf totaal geen nood aan heb,daarover te zeuren met jan en alleman,leven met wat men heeft en aanpassen in alle activiteiten die men nu eenmaal dient dagdagelijks in te vullen,slaapproblemen die ik gehad heb was werkelijk geen slaap of enkel met moeite in lichte doezel gedurende weken,dat noem ik slaapproblemen,groetjes.

  Geen belang

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén