Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Oorzaak en gevolg

Toen mske gisteren opstond en naar het stoofke keek dat hier de zuurstof opbrandt, waarschijnlijk is dat ook nog verergerd door de nieuw vensters, want nu zijn er geen tochtige toestanden meer, zei ze: “en nu tussen ons, vermaledijd geval”. En mske haalde haar slag thuis. Gisteravond had ze haar volledige planning afgewerkt, al had ze, zo tegen de avond aan, een paar keer goesting gehad om het bijltje er bij neer te leggen.

En toen was de cola op. Nu is het zo dat ze zo veel cola niet meer drinken, enkel een glas bij ’t eten en zodoende dacht mske dat het wel zou lukken zonder cola. Lap! Vanmorgen koppijn! Erger dan dat “je-weet-toch-dat-je-een-hoofd-hebt” gezeur. En toen ze naar het stoveke keek en zei: “en nu tussen ons, vermaledijd geval” vervolgde ze: “en gij kop toe!” tegen die hoofdpijn.

Verder is ze niet schizofreen hoor.

Previous

Een minuscuul pluspuntje

Next

Het vermijden der herinneringen

1 Comment

 1. 30-01-2008, 23:06:12

  Doe ook al eens een klappeke tegen de raarste dingen,tegen mijzelf ook,dus insgelijks,ben ’t schijnt evenmin schizofreen,da zou andere verschijnselen veroorzaken volgens de boekskens,noem dat als er al iemand iets zou van opmerken,trek het u niet aan ben beetje prettig gestoord met z’n momenten,nen uitleg gelijk een andere hé.Koppijn heb ik ooit last van gehad,niet echt veel,kan door toen beetje veel uren on the job achter het vroegere soort PC.Weet niet wat de moderne soort daar iets wel of niet toe bij draagt?Drink zelf vanalles en nog wat:koffie,cola,melk,cacao,beetje wijn uitzonderlijk speciaal bier,zonder enig regelmaat in ’t één of ’t ander kan daar dus niet over meespreken.Trouwens ze zeggen en dit is niet persoonlijk gewoon in het algemeen en ik kan er allemaal heel goed mee lachen en relativeren dat je de zotten nooit mag tegenspreken,dat je die in hun waan moet laten

  Geen belang

  —————————————————————————–

  31-01-2008, 23:11:47
  wat ik me afvraag…
  hebben jullie een CO2 melder (eventueel in combinatie met een bandmelder)?

  olive

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén