Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Expo ’58

Toen mske klein mske was zag ze het logo overal. Ze herinnert zich nog dat ze in haar doos met schatten zelfs zo een speldje gehad heeft. Overal en overal stond dat logo op. Als ze aan moe vroeg wat het wou zeggen, zei die dat het van de expo was.

Stilaan verdween het logo uit het zicht en zodoende ook uit mskes gedachten, want later linkte ze de expo aan het atomium en daar bleef het bij.

Vorige week dacht ze aan die doos met schatten en vroeg zich af waar die ergens in het verleden verdwenen was en ze dacht aan wat er in had gestoken, dus ook het speldje. Die expo is dus 50 jaar geleden. Ooit zei Broerke eens dat mske oud werd als ze al herinneringen aan 30 jaar geleden kon hebben.

Previous

Ze zijn er weer

Next

Popups? Is dat om te eten?

1 Comment

  1. 19-02-2008, 10:10:12

    In die jaren was de voetbal overdag en liep ik daar goed aangekleed rond.

    Geen belang

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén