Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De G-spot gespot

Bij het lezen van de internetgazetten valt het op dat er praktisch dagelijks iets te vertellen valt over de g-spot.

 • Waar zittem?
 • Wat doetem?
 • Niet alle vrouwen hebben er ene.
 • Vrouwen met hebben een orgasme zus en vrouwen zonder hebben een orgasme zo.

 
Moet nu echt alles geanalyseerd worden? Je zou je beginnen afvragen hoe al die voorvaderen het vanzeleven geflikt hebben, zonder al die technische uitleg.

Previous

Apollo 11

Next

Er komt sleet op

1 Comment

 1. 23-02-2008, 14:58:54
  Hoi Mske
  Haha, tja Boogie vraagt zich dat dikwijls af als je alle technische uitleg leest van hoe en het waarom. Hoe kindernen opvoeden, hoe een leven vol passie, hoe dit, hoe dat… we mogen verdomd van geluk spreken blijkbaar dat we er uberhaupt wel zijn, want onze voorouders bakten er zonder die technologie nie veel van.
  Aaah, heeft een vrouw een G-spot? Geeft die licht in het donker daar? LOL
  Knuf Mske, en tot gauwkes, niet altijd tijd om te reageren, maar volgen doe ik wel. Je Apolloo 11 verhaal vond ik heel aandoenlijk.
  http:// boogiefotos.skynetblogs.be
  Boogie

  —————————————————————————–

  23-02-2008, 19:43:32

  Vooreerst voor alle duidelijkheid : de “G-” in mijn naam heeft niets met de plek te maken waarover jij het hebt, Mske. Ben een gezonde man, denk ik, maar moet beamen dat onze maatschappij tegenwoordig wat over-seks-t is. Je kan geen krant openslaan, radio- of televisieprogramma beluisteren/bekijken, reclamecampagne op je af laten komen of het heeft iets met seks te maken. Vandaag nog gelezen dat de helft van de Nederlandse jongeren al meer dan 100 pornofilms heeft bekeken. Om van achterover te vallen. Als je bepaalde mensen bezig hoort ben je niet normaal als je het geen drie per dag doet. Wel, ik kan je verzekeren, omwille van tijdsgebrek geraken wij soms maar aan twee keer en wij voelen ons ook goed in ons vel
  http://g-man.skynetblogs.be
  Jurgen

  —————————————————————————–

  23-02-2008, 21:15:05

  Is met vanalles zo,voor den énen zus voor den anderen mens anders,ook wat verleden betreft en hoe daarmee kan omgegaan worden,dat verschilt eveneens van mens tot mens,wat voor den énen de manier van change hebben is,is het dat niet voor iemand anders,en ga zo maar door,wat die hormonen betreft is ook verschillend van de énen persoon tot de andere,sommigen ondervinden daar niets van en anderen véél,andere mankementen,niet mankementen,is verschillend van mens tot mens.
  Daar tussen komen?een goede zaak of dan nog de manier waarop men daartussen zou kunnen komen,als het medische kwesties betreft meer kwaad dan goed doen,en wat andere zaken in het leven betreft, is dat wel nodig dat daar tussen komen,heb ooit eens ergens een gezegde tegengekomen iedereen heeft zelfs recht op zijn eigen stommiteiten.
  Vond het verhaal over den appolo toestand ook wel tof,hoop dat mijn gevoel voor humor niet in het verkeerde keelgat geschoten is.
  Heb zelf even een moment met onvoorziene,onverwachte gevolgen die zich door wat ik moet innemen pas op termijn voordoen,is niets met hormonen,maar moet wel tegoei aangepakt worden zou voor serieuze problemen anders kunnen zorgen,genoodzaakt mij even tegen mijn karakter en andere noodzakelijkheden in héél rustig te blijven,het nodige te doen,enkele controles laten doen,dat komt wel allemaal in orde maar is even een moeilijk moment,moet op mijn tanden bijten,ben niet iemand om met een blog te leven,maak soms even tijd om op het net te surfen,heb dan een betere kijk van waar mensen kunnen mee bezig zijn,dat ik dat ook begrijp als er in sociaal contact daar over gesproken wordt.
  En zo zie ik op dit blog hoe verschillend ook door de reacties een leven is,totaal anders ervaren wordt.

  Geen belang

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén