Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zo van die gezegdes

Uitspraken à la “mannen komen van Mars en vrouwen komen van Venus” kan mske niet echt smaken omdat die volgens haar enkel gebruikt worden als excuus om iemand van een andere sekse niet te moeten begrijpen of verstaan.

Een kwiske van vroeger beweerde dat mske van Pluto kwam. Misschien dat ze daardoor zowel mannen als vrouwen begrijpt en verstaat of zowel mannen als vrouwen niet begrijpt en verstaat, kort gezegd “mensen” zonder onderscheid.

Over dat gezegde van dat kaartlezen daar willen we ’t nu zelfs niet over hebben.  Dat is misschien voor later eens.

Previous

Als we nu met zijn allen eens …

Next

Vaarwel Toke of tot weerziens

2 Comments

  1. han

    *neuriet zachtkens “tomtitomtitom”…*

  2. han

    maar zelfs dan kan het fout gaan, die dame in dat kastje geeft van te voren aan dat ge binnenkort eens af moet slaan.. dat is dan na een kilometer of zo… een zogenaamde ‘vooraankondiging’, maar er zijn nog zijwegen.. en steevast zegt olive dan: “je had hier af moeten slaan, zei ze”.. maar dat is dan nog niet hé? dus…

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén