Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ze kunnen het zich niet laten

Ik heb het weer zitten. Ik kan hier niet gewoon een siësteke doen of ze halen hun fototoestel boven. Van de flits word ik al niet meer wakker, maar wel als ze dichter proberen te komen omdat het anders nogal ver is.

Weet je, als Slow en mske gaan siësten dan doen ze de deur dicht. Bovendien kan ik niet aan het fototoestel. Anders zou ik hier ook zo eens een fotooke zetten. Ik zal mij eens online een cursus “fotografie voor katten” bestellen sé!

Previous

Water

Next

De televisie binnen, kasten buiten

1 Comment

  1. 27-02-2008, 16:40:36
    kat met camera
    een kat met een camera won er nog een prijs mee ook….
    http://keek.skynetblogs.be
    Han

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén