Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

The Birds

Om de bocht zaten alle vogels in grote getale samen op de grond op de weg. “Het fototoestel zit in mijn rugzak” zei hij en mske haalde dat er uit. Als naar goede gewoonte waren de batterijen weeral leeg en Slow wisselde ze dan maar weer en net toen hij een foto van de zwerm wou nemen, vlogen ze op.

Nu zijn er geen bewijzen van wat we hier vertellen en mske heeft ook nooit geweten dat vogels ik zulke grote getale op de grond zaten te vergaderen. Het is waar dat de kersen rijp zijn en het is waar dat bepaalde vogels kersendieven zijn, maar net daar waren er geen kersen.  Wat die daar op de grond zaten te doen, daar heeft ze het raden naar.

Ze heeft wel nog eens geweldig op het fototoestel gefoeterd.

Wat later wou Slow een foto nemen van de leeuwerik die daar boven hun hoofd in de lucht hing. Net toen Slow schietensklaar stond ging de leeuwerik enkele meters verder hangen. Slow heeft het opgegeven na de tweede poging.

Daar kon het fototoestel niet aan doen, dat was de leeuwerik die niet op de foto wou.

Previous

Beschermd: Curieuzeneuzemosterdpot

Next

Kleine ergernissen in het leven

3 Comments

  1. olive

    die camera wil gewoon nieuwe batterijen… ik heb op een gegeven moment ook maar nieuwe gekocht. opnieuw opladen had geen zin meer…

  2. Vogels op de foto zetten is niet gemakkelijk.Die beesten merken het seffens en vliegen weg. Telelens is de oplossing ,maar dat heb ik tot nu toe niet.
    Die vogels bij jou waren dat geen spreeuwen?

  3. ms

    @ Magda : Ik dacht dat het spreeuwen waren, maar ik heb natuurlijk hunne paspoort niet gevraagd.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén