Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het kerkschip is getikt

Gisteren na het nieuws vertelde Slow dat het kerkschip werd aangevaren en dat het slagzij maakte.

Mooie herinneringen indachtig, vreesde mske even het ergste. Blijkbaar was het allemaal nog zo erg niet maar mske vroeg zich af waarom ze dat niet in de internetgazetten had zien staan. Zeker toen Slow vertelde dat het vrijdag al gebeurd was.

Maar de internetgazetten hadden blijkbaar geen plaats voor het kerkschip, die stonden vol met de avonturen van Delphine en Britney en Paris. Dat die mensen zich in de kranten werken voor de aandacht, tot daar toe, maar mske wil wel weten als het kerkschip slagzij maakt, zeker als ze zinnens is om daar binnenkort nog eens langs te gaan.

Vanmorgen stond het er wel in. Het had een lichte tik gekregen …

Natuurlijk! Dat is de uitleg! Paris en Britney hebben een serieuze tik en over Delphine willen we het zelfs niet hebben, want kunst is een ernstige zaak en daar mag je niet mee lachen.

Previous

Snoodaard!

Next

Ochtend

1 Comment

  1. ja een schip dat slagzij maakt dat is toch geen nieuws meer,maar als er een paar trutten naast hun schoenen lopen wordt dat breed uitgesmeerd! Zo is de maatschappij tegenwoordig. Ja en ik kom ook nooit in de krant en ik doe soms ook raar!haha

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén