Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Geen bas maar kuch

Awel merci! Dat Slow en mske hier lang met die verkoudheid in huis gezeten hebben, dat hebben we al gezegd. Die ging van de ene op de andere over en terug. Dat Slow er nog mee zit, dat is wat anders.

Slow herbegon dus weer met die verkoudheid en deze keer was er precies geen lievemoederen aan en mske stuurde hem op een donderdagmorgen … allé naar den doktoor! Die schreef én antibiotica- én cortisonepillekes voor, want met Slow zijn luchtwegen moet hier wel rekening gehouden worden, dank zij dat werken in dat plastikfabrik.

Slow hoest nog! De antibioticapillekes zijn op, de cortisonekes nog niet. “Ik zal precies nog eens moeten terug gaan” zei hij vanmorgen en mske zuchtte. Vroeger ging je naar de dokter, die schreef iets voor en dan was je genezen. Zo simpel was dat toen, maar met hun hedendaags gedoe altijd … de enigen die er beter van worden zijn de doktoren.

Previous

Hoogtijdse stovenrust

Next

Communiefeest

1 Comment

  1. ’t is hier van ’t zelfde. Al van in september en ik krijg iedere keer die hoest terug . Nikske ,niemendal dat helpt; jaja voor een tijdje gaat het . Maar het herbegint telkens. Ik verdenk de doktoren er ook van dat ze hun zakken willen vullen op onze kosten….

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén