Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het ziekmakende hotel

Eerst wat eerst moet! We hebben het niet over een achterafhotel. We hebben het wel degelijk over eentje met naam en faam.

Er was geen airco maar wel een ventilatiesysteem. Zo kon het gebeuren dat het in de kamer van MQe bloedheet was, terwijl mske een deken bij vroeg omdat ze die eerste ochtend was gewekt door de koude tocht die uit die ventilatiekoker kwam.

Niet alleen koude tocht is daar door gekomen. Ook beestjes allerhande, want mske kreeg een hoest, werd ziek, maar bleef overeind. Ze at namelijk paracetamollekes tussen haar boterhammen.

Niet alleen mske werd ziek. Iedereen werd ziek. Drie zijn er naar huis gegaan. De anderen? mske weet niet of ze ook paracetamollekes tussen hun boterhammekes aten maar ze waren sterk uitgedund en blaften tegen elkaar op.

Slow kreeg het ook. Slow at ook paracetamollekes, maar Slow en de luchtwegen is een verhaal apart. Dus heeft mske Slow vanochtend maar naar de dokter gestuurd.

Previous

Bekendheid doet rare dingen

Next

Het was al carnaval

4 Comments

  1. Ahja..bij vriendlief was eens z’n bureau verzet geworden in het kantoor waar ie toen werkte en prompt werd ie ook verkouden..en blééf verkouden. En toen bracht ik ‘m eens een keer naar z’n werk en stond aan dat bureau en voelde..dat ie recht onder een uitgang van het ventilatiesysteem zat! Bureau weer verzet en nergens last meer van! Is echt waardeloos als je daar net onder zit/ligt..geen ontkomen aan, dan word je dus gewoon ziek. Niet slim uitgedacht van dat hotel, naam en faam of niet.

  2. Enne..beterschap dus aan alle zieken!

  3. Mijn terugkerende sinusklachten zijn indertijd ontsproten aan een airco bureau! Dat ik niet alleen ben bewijst mijn dochter die in hetzelfde beddeke ziek is. Ze werkte indertijd in een bank met eveneens een airco systeem.Ook zij is nu zeer gevoelig voor sinusontstekingen.

  4. Sloef goede middag…

    hmm goed ? En nu maar de strijd aanbinden met die smerige beestjes, want het zijn hardnekkigen ! We duien ! Fijne groetjes )pepino

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén