Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zoneke is een winner

Zoneke heeft een reis gewonnen. Dat wist hij gisteren te vertellen. Hij zit met zijn huishouden in de zon voor twee weken en wint er zomaar een weekske vakantie. Niet om aan deze vakantie aan te breien maar de bestemmingen waaruit hij mag kiezen zijn toch niet niks.

Er zijn een paar mooie bij. Natuurlijk zijn er een paar helemaal niet geschikt voor twee kleine ukken, maar ze hebben twee jaar tijd om die op te nemen, dat wil zeggen dat ze ook twee jaar tijd hebben om te beslissen waar ze naartoe gaan en wanneer.

Voor hun vier, jawel. Ze moeten wel de vlieger betalen.

Previous

‘Allo ‘Allo!

Next

Wespennesten

1 Comment

  1. EDR

    Ik kan hem met plezierte Cuba aanbevelen… (minder geschikt met kinderen wegens de lange vlucht) Ben trouwens net terug. Eén goeie raad: nooit onder een palmboom staan als het waait. Zo’n kadet van een kokosnoot van een paar kilo heeft me nipt gemist.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén