Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

TsjernoFrance

Ze halen kindjes van Tsjernobyl naar hier omdat die eens uit die radioactieve omgeving zouden zijn. Ze zeggen wel dat er geen vuiltje aan de lucht is. Dat willen we misschien nog geloven, maar “in” die lucht? Daar wilden we het nu niet bepaald over hebben, maar …

Ze halen dus kindjes van Tsjernobyl naar hier om die eens van lucht te laten veranderen en wat doen de Fransen? We zijn de tel kwijt. Is het nu de vierde of de vijfde keer op een week of twee dat er zich een ongevalleke voordoet in of met een kerncentrale?

Maar ten kan geen kwaad voor de volksgezondheid hoor!

Previous

Klank- en lichtspel

Next

Een madeulle!

1 Comment

  1. nu ik hier toch ben moet ge is bij mij komen kijken..

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén