Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Lap!

En toen is mske ingestort.

Niet verwonderlijk, achteraf gezien. Sedert die trouw op 8 juni had ze geen moment rust gehad. Die trouw met die tand als afloop, de twee evenementen na elkaar, de man die de dossiers ging maken maar het niet deed, alle klanten die alles binnengooiden voor hun vakantie, dus hebben ze hier gewerkt en gewerkt zonder rekening te houden met weekends of wat dan ook.

Vrijdag middag zijn ze gestopt en naar de winkel gereden want Amke en Ella gingen komen. Zaterdag is mske de kindjes dan gaan halen en dan ging ze eens genieten van vier dagen zalige rust.

Dat dacht ze toch. Want daar lag ze. En dat terwijl de kindjes hier waren. Het dagske zee dat voor vandaag gepland stond is ook uitgesteld.

En nu ziet mske er op tegen om aan de twee die ze al twee jaar niet had gehoord heeft te beginnen. Ze zou zo de ganse week niets doen.

Het is niet dat ze hier geen hulp hebben gezocht, zoals gezegd die ene die de dossiers zou doen deed ze niet. En ondertussen hebben ze een annonce gezet voor hulp, maar die willen geen prijs geven. Het enige wat die doen is mailen en nog mailen en mske haar tijd nog meer verprutsen.

Previous

Druk, drukker, gedrukt

Next

De overdrijving

4 Comments

 1. Niet verwonderlijk inderdaad..maar dat is achteraf gepraat..nu is nu en nu moet je echt je rust nemen..anders gaat het nog es écht fout!
  Dat dagje zee is jammer, maar als het bij jullie hetzelfde weer is als bij ons was dat toch maar mistroostig geweest..morgen zou het beter weer zijn, maar of je dan al kunt gaan reizen..?
  Take care hoor..je gezondheid is belangrijker dan wat dan ook! xxx

 2. Oei, dat klinkt niet best … Beterschap gewenst !

 3. bea

  Trop is teveel De klop komt meestal op het meest ongepaste moment. Zonde voor de kindjes dat de uitstap niet kon doorgaan maar dat zal wel op de één of andere manier goedgemaakt worden Een hulpbron zou je eigenlijk in reserve moeten hebben, ene die er is als het nodig is, onvoorwaardelijk. Zo simpel zal het wel niet zijn, jammergenoeg.
  Veel beterschap gewenst, doe maar heel rustig.

 4. Erg als je op iemand vertrouwd, en het dan toch niet doet.
  Van harte beterschap

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén