Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

My old friend the blues

mske heeft de blauwe.  Jawel, de blauwe, want wij zijn tegen Engelse termen behalve in onze titels.

mske heeft zo erg de blauwe dat ze zei dat ze een sjot onder haar puut puut puut puut zou moeten hebben.  Maar zeg nu … hoe geef ik een sjot onder mske haar puut puut puut puut? Ik heb geen botten en loop op mijn vier potekes. Ik heb haar dan maar een kopke gegeven.  En dan zegt zij dat ik bedankt ben dat ik net op de trap tussen haar benen moet gaan lopen zodat ze bijna naar beneden sjoenkelde op haar puut puut puut puut.

Waarom mske de blauwe heeft? Dat is het gevolg van een natuurlijk fenomeen. Omwille daarvan begint mske blijkbaar water op te houden dat pas terug los gelaten wordt als dat natuurlijk fenomeen de deur uit is.

Tja, dan loopt ze nogal veel naar het klein buroke en heeft ze zin om te janken.  Aangezien ze dat al meer dan twee jaar niet meer kan, zit ze maar wat met de blauwe op schoot.

Previous

Houden van

Next

Zalig de onverdraagzamen

2 Comments

  1. hello,je bent niet alleen hoor,ik heb het ook weer zitten,niet door de pms,maar door zinoke,morgen meer.ik vind zoethout ook lekker,en in den delhaize kun je het kopen bij de dieetprodukten van het merk “damhert”.in sluis kun je het krijgen in de reformwinkel,polderman.en anders in een natuurwinkel mischien?maak morgen maar eens soep met veel selder en venkel dat is vochtafdrijvend. groetjes,guus.

  2. Oei dat is minder goed nieuws. Ik hoop dat het vlug over is want die dagen zijn dan wel erg lastig. Hoewel een flink deuntje janken ook verlossing kan brengen!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén