Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Google Reader stopt

Dat stond er ergens vorige week op mske hare feedreader. Ze houden er mee op. Ze gaan zich toeleggen op belangrijker dingen.

Dat is altijd het zelfde, de klanten van het eerste uur, nou ja, klanten, die krijgen een sjot onder hun kont en kunnen opkrassen en hun plan trekken.

Nu had mske natuurlijk al een feedreader voor ze google reader ontdekte. Dus smeet ze google reader er direct maar af. Stoppen is stoppen en ze ziet niet in waarom ze er dan nog tot in juni, of was het juli, door zou gaan. Dus geeft zij hen nu een sjot onder hun kont.

En ze heeft maar terug haar vroegere feedreader gedownload. Als ge vindt dat het zo rap niet meer gaat … ge weet hoe het komt! Het is terug wat aanpassen.

Previous

Toffe filmkes

Next

Reclame in de buis

3 Comments

  1. bea

    Balen als ze met iets stoppen wat je gewoon bent te gebruiken.

  2. Op msn staat ook al tijden dat ik skype moet gaan downloaden als ik dezelfde soort dienst wil behouden..want msn..wie gebruikt dat nog hè? nou..ik dus heel af en toe nog, maar blijkbaar is dat niet genoeg hehe. Heb dat skype nog steeds niet gedownload..denk dat ik het maar gewoon helemáál niet meer gebruik dan..ook goed.

  3. Ik weet eigenlijk niet meer wat wèl nog blijft duren en dan komen anderen op de proppen met allerlei aanbiedingen. Maar wat moet je nu kiezen,ik weet het begot niet meer!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén