Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Citrique Belge

Aha! De ring rond Tienen is weer vrij weten ze in het nieuws van twaalf te vertellen.  Dat was vanmorgen wel anders, lazen we in de gazet. En dat op een woensdag.

“Wie interesseert dat nu?” hoor ik denken. Ons natuurlijk! Zie dat ze hier niet meer bij Amke en Ella geraken.

Previous

Het kappersgild

Next

Een week voor peanuts!

4 Comments

 1. Proficiat met uwe vrije ring dan hé.. wat uw kappersprobleem betreft.. ik ken dat.. meestal als ze mij zien dan hebben ze hun tondeuse al vast.. zoef zoef en ik sta weer buiten.. 16 euro armer en ne kop om mee te schreeuwen… Sinds enkele maanden klant geworden bij de dochter van een goede vriendin.. en het viel wel mee.. maar voor het huwelijk van die dochter ben ik is naar ne Kreatos geweest en echt waar.. het was echt goed.. geen tondeuse.. geen gedoe.. de schaar erin.. modelleke erin.. en ikke een week of twee geen werk met m’n haar.. nu ist ondertussen weeral te lang.. ik wacht ook altijd veel te lang..maar ja.. da is het NooitGeenTijdSyndroom.. daar kan ik ook nie echt iets aan doen hé.. Nee.. da was nu is ne goeie kapper.. en ge weet het hé.. als uw haar goed zit.. dan zit het nie verkeerd.. groetjes…

 2. ms

  Die goei, dat was ook bij de Kreatos, alleen peins ik dat ze daar ingesprongen was onder de konzjee.

  Maar ik vind dat niet fair van de Kreatos dat ze niet willen zeggen, waar die normaal kwaffeert.

  Mijn haar mag niet zitten ! Mijn haar moet vallen ! Goed vallen !

 3. Heb ervan gehoord op het nieuws! ’t Is ver van mijn bed ,maar als je er dichtbij woont is dat een ramp!

 4. ms

  We wonen er niet zo dichtbij, maar moeten er wel voorbij als we naar Zoneke rijden.

  Het zal wel erg problematisch geweest zijn aangezien al het verkeer dat van autostrade wil wisselen daar over moet.

  Maar gisteravond was er al niks meer te zien.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén