Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De gazet

Eén week na “Het Nieuwsblad” heeft “Het Laatste Nieuws” ook een zondagseditie. Zijn dat nu écht kleine kinderen of afkijkers of weet ik veel. Het idee van een zondagskrant op zich is zelfs de moeite van het vermelden niet waard, want hier is toch nooit een krant te vinden … of ja, héél soms als Slow langs zijn thuisland passeert, ligt er hier “De Nieuwe Gazet”.

De geïnterviewde beweerde dat ze géén nieuws gingen brengen of het zou iets uitzonderlijks moeten zijn zoals de dood van de paus. Daarom gaat hij vrouwelijke reporters sportmensen laten interviewen omdat die een andere aanpak hebben dan een gekwetste sporter te vragen naar zijn laatste zet. Maar mannelijke reporters doen toch ook al niet anders dan zeuren en zagen als de mekes en pekes van ’t pekeshuis over een verrokken spier of de diarree. En als ze een niet gekwetste sporter interviewen gaat het over centen.

Jaren geleden bestond er toch al een zondagskrant van “Het Laatste Nieuws” zonder nieuws, want de nonnen hadden in de school gezegd dat “Het Laatste Nieuws” een slechte gazet was en zeker hun zondagse editie “Kwik”. Ze voegden er zelfs bij dat de kinderen wiens ouders “Het Laatste Nieuws” lazen tegen hun ouders moesten zeggen dat dat slecht was.

Gelukkig lazen mskes ouders “Het Nieuwsblad” maar ze heeft er wel een oom en een tante scheef voor bekeken.

Previous

Halloween

Next

De hel

1 Comment

 1. 05-10-2003, 09:34:07
  Tof blogje…
  Leuk blogje heb je ..
  Ook een hele leuke schrijfstijl..
  Kortom .. heel leuk om te lezen…
  Je mag me dus vaker verwachten hoor.. hi hi ..

  Nog een heel fijn weekend..
  enne.. tot blogsss..
  viviane
  http://dagboekje.skynetblogs.be
  viviane

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén