Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Waarom heeft Noah die twee muggen niet doodgemept?

Ella keek bepaald zielig toen ze in haar bedje moest. Ze zei dat ze de nacht ervoor niet goed geslapen had. “Er zat een bij in haar kamer” wist Amke te vertellen. “Een bij?” vroeg mske “heb je die gezien?” “Neen” zei Ella “alleen maar de ganse nacht “bzzzzzzz” gehoord”. “Een mug” dacht mske die de beten op Ella’s polske, armke en gezichtje zag.

Later lagen de kindjes zalig te slapen tot opeens, iets na tien “OmaSlo-ow” geroepen werd. “Ik hoor het weer” zei Ella. mske keek rond, zag niks en beloofde Ella dat ze het licht op de gang zou laten branden. En ja, een half uurtje later was het weer zover, maar nu zag mske twee van die booswichten en mepte de eerste plat tegen de muur. Die had klaar en duidelijk net gegeten. De tweede ging er op een haastje vandoor. mske haalde het muggenstekkerke bij Amke uit het stopcontact en stak dat bij Ella in. “Zo” zei mske “nu zou het opgelost moeten zijn.

Bollie en Zoneke kwamen thuis en iets later riep Ella terug. Zoneke was er deze keer als eerste bij en tegen een supersnel Zoneke zijn die monsters niet opgewassen. “Nèm” zei Zoneke en keek een beetje bedremmeld naar de plek die het gepetste beest had gemaakt. “Die had zich ook nog goed volgezogen” zei hij grimmig.

Had Noah dat ooit gedaan hé, voor hij die ark opstapte dan hadden Zoneke en mske niet elk een petsplek moeten maken.

Dat is niet onze vondst hoor, dat van Noah, dat lazen we ooit ergens.

Previous

Kaas als boosdoener

Next

Als het kalf verdronken is

3 Comments

  1. hé dat is waar van die Noah.Die man werd zeker nooit gestoken door muggen want dan had die geen koppel muggen op zijn boot toegelaten.
    Tot nu toe vallen ze me nog niet aan,maar als het zover is dan zou je weglopen van me:ik smeer me in met héél veel citroenolie!!!!

  2. han

    die noah..
    als hij met z’n vrouw en dochters de enige mensen aan boord waren.. hoe is dan de aarde weer bevolkt geraakt?

    juist!

    noah en zijn dochters…
    we zijn allen dus het resultaat van een incestueuze relatie van noah met zijn dochters.. en als je dát bedenkt..
    dan valt het niet doodslaan van twee mugjes toch wel mee.

  3. ms

    Ik peis dat die muggen vals gespeeld hebben, jawel! Vochtig, warm en een samenscholing van zoveel beesten? Die muggen zijn gewoon met de ganse clan aan boord gegaan.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén