Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Afscheid

De dag van het afscheid is aangebroken. Mijn maten … het is voorbij!

Het ging niet meer, zoveel was zeker. Gisteren liepen we dan tegen enkele nieuwe maten aan. Nogal onverwacht. De ouwe waren er nog wel maar nu is het ten einde.  We wisten wel dat het definitief was, maar het was zomer en ik kon me op een andere manier behelpen.

Stappen om het op te lossen waren nog niet ondernomen behalve dan dat ik vorige week via internet eventuele nieuwe maten ontdekte, maar blijkbaar doen die er een pozeke over om er te geraken en dan is het nog zeer de vraag of ze voldoen.

Gisteren zomaar! Boenk! Liefde op ’t eerste zicht. Op ’t tweede ook nog en toen ze nog voldeden aan alle eisen was de zaak rap beklonken.

Blijft nu nog de trieste taak afscheid te nemen van mijn ouwe makkers! Veel lief en leed, vele jaren hebben we samen meegemaakt, maar het einde van mijn stappers is onafwendbaar en hun lot bezegeld.

Previous

Hoor! Hoor! Zusalarm!

Next

Vervoering en extase

5 Comments

 1. Ocharm.. uw maten afgedankt, bedankt voor bewezen diensten.. c4 en eruit.. ocharm ocharm.. Toch proficiat met uw nieuwe maten.. hopelijk voldoen ze even goed en mss nog beter dan je heengegane exemplaren..

 2. ms

  Ze lopen op rolletjes.

  Spijtig dat het regende ! Nu zijn het spetters. Allee allee, er zijn spetters op.

 3. olive

  ik heb een paar jaar geleden een paar korte laarsjes bewust buiten gezet, in de regen zodat ik niet nóg een keer aan kon trekken. ik had ze al zo lang, ze liepen zo lekker, maar vielen al helemaal uit elkaar. zelfs de schoenmaker had het opgegeven hihi.
  ik mis ze nog steeds

 4. ms

  Ze staan al aan de achterdeur. Herstellen is er niet aan, de hiel is volledig weg.

  En herstellen is soms ook geen goed idee ! Zo had ik ooit hoge laarzen laten verzolen en daarna zaten ze niet goed meer. Weggooien kon ik ook niet, maar dat heeft Machoechel opgelost ! Ze heeft haar nagels gescherpt in de leren benen.

 5. Ah eindelijk over je hart kunnen krijgen om ze af te danken?Bedankt ouwe maten ,de nieuwe gaan nu beter zijn!
  Ach mske ,als het tijd is ,is het tijd ,want anders krijg je stinkvoeten!Of ze zijn zo doorgelopen dat je verhitte voetzolen krijgt.
  Je kunt ze als aandenken ook nog naar de schoenmaker brengen om ze te verzilveren!!Maar beter toch de korte pijn en de vuilnisbak in!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén