Het gaat hier nogal zijn gangen de laatste dagen.

Eerst was er de nieuwe ouwe auto waar iets aan mankeerde. Niks erg zenne, het is nog onder garantie, alleen kon het niet onmiddellijk gerepareerd worden.

Daarna viel hier zaterdagnamiddag de modem uit. Slow en mske hebben nog een uur gewacht, er was misschien een storing en bovendien waren zij met wat anders bezig. Na een uurke heeft mske dan toch maar gebeld. Er was geen verbinding met de modem. Er kon pas maandag een technieker komen. Maar als er een technieker moet komen om te zeggen dat de modem stuk is … Slow gaat morgen een andere modem kopen.

Daarna wou mske stofzuigen. De stofzuiger viel stil. Maar dat was rap opgelost. Ze hebben die efkes buiten gezet om af te koelen en toen ging hij weer.

En toen ging Slow wat aan de TV gaan prullen en kwam terug met de melding dat de pillen van de afstandsbediening plat waren om wat later te komen zeggen dat het niet de pillen doch de afstandsbediening zelf was, om nog wat later te komen zeggen dat het in orde was, om nog wat later te komen zeggen dat het toch niet in orde was.

Ik schrijf dit nu op zondag, maar realiseer me dat ik dat pas morgen maandag kan posten. Of omgekeerd gezien, wat hier vandaag te lezen valt werd gisteren al geschreven maar ik ga dat wel op vandaag dateren, voor de lezers op gisteren dus.