Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De B-Box

Jaja dat is een modem, onze modem. En die heeft kuren. En al die nu zegt: “die plaat blijft daar hangen” heeft gelijk. Wij doen niets anders dan problemen hebben met onze modems.

mske denkt dat dat hier toch al de zesde of de zevende is op nog geen tien jaar tijd. Ze heeft al die berichtekes over die modems opgezocht, ze heeft ze niet gelezen noch geteld hoeveel er daarvan effectief stuk waren, zeker omdat er twee zijn die er niet bij staan, namelijk die van bij de installatie van onze Belgacom TV:

En het was weer zover. Er kwam een technieker langs. En jep! Modem kapoetski! “Niet normaal” zegt die. “Pure pech” zegt die.

Nu sjaans, in het begin moesten ze die nog altijd kopen, maar nu kunnen ze die dus gaan omwisselen, maar deze? Die was nog maar pas hier van 11 september 2012.

mske zegt dan wel: “tja als dat alle pech is die ne mens tegenkomt …”

Previous

Deugddoend mag ook schoon zijn

Next

Toffe filmkes

3 Comments

  1. Slechte aardstralen?
    Onze eerste modem was zó oud, dat degene van de provider aan de lijn niet eens wist over wat voor een ding we het hadden. En die was niet eens kapot! alleen ontoereikend voor onze nieuwe pc toen haha! Deze Experiabox staat er nu ook alweer een tijdje..en geen klachten, maar dat ga ik nu meteen maar afkloppen!

  2. Sloef goede middag…

    wij hebben er hier ook nen B2-Box van Belgacom staan en ge weet toch dat ge daar niet alleen op zit ! Met het systeem van overal bereikbaar kunnen anderen daar ook verbinding op krijgen, maar die kunnen niet aan uw gegevens , wel voelt ge het aan de snelheid ! Fijne groetjes )pepino

  3. Dan mag ik van geluk spreken ,geen noemenswaardige problemen tot nu toe!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén