Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Speciale waterdienst voor dringende dossiers

Toen het water bevroor had Slow efkes een petrolvuurke in het kot bij de teller gezet en het probleem was zo goed als onmiddellijk opgelost.

Maar toen ze ’s avonds naar Zoneke vertrokken deden ze dat petrolvuur uit, want zo’n brandend vuur onbeheerd in je huis, dat is om mizerie vragen. Zo’n niet brandend vuur ook. Dat bleek toen ze iets voor middernacht thuis kwamen. Het water was bevroren en deze keer overal.  De twee petrolvuurkes werden aangestoken en het stoveke van de badkamer, dat eigenlijk ook op petrol werkt, ook. En Slow ging aan de slag met mskes haardroger. Om twee uur ’s nachts besloot mske maar aan het dringend dossier te beginnen dat hier die dinsdagnamiddag was binnengestrompeld. Toen het klaar was om vier uur bedachten ze dat ze even goed konden gaan slapen want het water was en bleef weg.

En alhoewel ze niet wilden vertrekken met het brandend petrolvuur, zijn ze hun bed ingetrokken met die drie petrolvuren aan.

De volgende ochtend -die eigenlijk al bijna middag was- was er water in de keuken. Ze zochten een oplossing voor de badkamer en ze besloten een heteluchtblazer te gaan halen om op de aanbouw te zetten.

Aangezien de aanbouw een belangrijke rol speelt in wat nog moet volgen, denken we dat het beter is dat we ons verhaal hier onderbreken om daar eerst een nadere beschrijving van te geven.

-Onderbreek-

Previous

Memories are made of this

Next

Waarom gemakkelijk maken wat moeilijk ook gaat

3 Comments

 1. oei , winterperikelen blijkbaar! Ben benieuwd hoe het verhaal verder verloopt!

 2. Dat zijn de minder-mooie kantjes aan de winter hé?
  Ik had hier ook wat problemen door de vries.

  Bedankt voor je bezoekje op mijn blog!

  Groetjes van Fleur

 3. Aiaiai… Ik hoor dergelijke verhalen hier de laatste tijd ver elke dag… Mijn ventje is namelijk loodgieter, en wat die de voorbije dagen al allemaal bevroren heeft gezien… Phoei. En het ergste moest volgens hem nog beginnen eens het ging dooien.
  Het levert wél elke avond spannende loodgietersverhalen op, dat dan weer wel. Maar ocharme diegene die er mee zit hé.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén