Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Eend kleef aan

Zo soms denk je wel eens iets over je medereizigers. Soms zeg je wel eens iets tegen Slow over de medereizigers. En soms heb je wel eens contact met de medereizigers.

Zo hadden ze een poos geleden toch twee mannen uit Mol die wat verwezen stonden te draaien aan de bushalte. Ze wilden naar ergens en dat ergens was net de halte die Slow en mske moesten hebben om aan Amke en Ella’s school uit te komen.

Slow had het al twee keer uitgelegd maar die ene man bleef maar aan alle chauffeurs vragen of ze daar kwamen. Uiteindelijk heeft Slow gezegd: “kom maar mee” en dat deden die twee mannen. Ze weken niet meer van Slow en mskes zijde.

Slow heeft hen nog eens extra goed uitgelegd waar ze de bus terug konden nemen.

En nu klinkt dat zo precies wat minder vriendelijk dan eigenlijk de bedoeling was, want Slow noch mske vinden dat erg. Ze vragen zich alleen maar af waarom iedereen altijd aan hen de weg lijkt te vragen.

Previous

Kemels

Next

Ik zal dat geen twee keer zeggen

3 Comments

  1. Heb toevallig ook laatst nog iemand op sleeptouw gehad..was makkelijker ‘r mee te laten lopen dan het uit te moeten leggen.
    Denk dat iederéén geregeld wel de weg gevraagd wordt..zélf doe ik dat eigenlijk zelden..met een gps en thuis een plattegrond of een routeplanner kun je toch een eind komen.

  2. Sloef goede avond…

    wie zou anders de juiste weg kennen ?? Toch en teken van vertrouwen hé ! Fijne groetjes )pepino

  3. Mischien straald er een zelfzekerheid uit jullie houding waar door de onbekende in de streek wat zekerheid geeft ,-)

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén