Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Efkes repareren

Ella was serieus aangeslagen en onder de indruk. Haar gezichtje was rechts volledig opgezwollen tot aan haar oogske en vertoonde vlekken van het soort kleur dat er op wijst dat het wel eens blauw zou kunnen worden. Pijn zal er ook wel bij geweest zijn maar daarover gaf ze geen kik. Meer nog, toen er gevraagd werd wat ze nu had gedaan zei ze dat ze dat niet meer wist.

Ze zat op mskes schoot en keek TV of ze zat op de zetel en keek TV.

Ze wou niets eten, na wat aandringen heeft ze drie hapkes gedaan met de achterzijde van een koffielepel. Dat was smaller om in de goede kant van haar mondje te krijgen. Ze wou bijna niet drinken, want dat moet met een spuit.

Bollie vertelde dat ze eerst het tandje niet gevonden hadden en zo dachten dat ze het ingeslikt had maar dat het later dan toch opgedoken was. Ze vertelde ook dat de foto’s die er genomen waren aantoonden dat er geen nadelige gevolgen zullen zijn voor de echte tand.

’s Avonds had Ella gezegd: “mama, je hebt nog vergeten mijn tand terug te zetten”.

Was het allemaal maar zo simpel.

Previous

Gene kouwe kak maar …

Next

Saai, maar dan oersaai …

4 Comments

 1. onbegrijpelijke

  Hey mske,

  Een late reactie maar het was de beurt van mijn zoon om op de pc te werken en afspraak is afspraak hé

  Ik heb idd gereageerd op die benaming “ziekte”.
  Autisme is een handicap! Ergens op mijn blog beschrijf ik de verschillen tussen een ziekte en een handicap. Autisme is een onzichtbare handicap…Autisme is een hersenstoornis en onze hersenen zitten in ons hoofd, die kunnen we niet zien, vandaar onzichtbaar…Van een ziekte kan je genezen van een handicap niet, die heb je levenslang, van een ziekte kan je geopereerd worden, van een handicap niet, van een ziekte kan je sterven, van een handicap niet…Dus samengevat: autisme is een hersenstoornis, autisme is onzichtbaar, autisme is een handicap! Mensen met de handicap autisme en een bijkomende verstandelijke handicap, zegt men vlug, ge ziet dat eraan. Verstade

  onbegrijpelijke

 2. onbegrijpelijke

  Hey,
  ik ben er nog eens terug sé
  Als je gaat kijken in de rehterkolom op mijn blog en je klikt op de 11de maand kom je die blog tegen over “autisme, een handicap of een ziekte”

  onbegrijpelijke

 3. och gottekes! Dat het maar vlug geneest. Zo zie je maar dat kinderen taai zijn wat pijn betreft.Tja de tandenfee zet geen tanden terug ,zeker niet als ze met “geweld” er uit zijn “gevallen”.

 4. amai das pijnlijk,maar chance dat er anders niks gebroken is,ja ze doen dat graag springen op het bed,onze sas heeft ooit zo een hersenschudding opgelopen,maar dat was van in de zetel te springen,en eruit gevallen,achterover met haar hoofd op de boord van de salontafel.het eerste moment dacht ik dat ze dood was!
  hoh,das ook al weer 20 jaar geleden,niet te geloven.
  grtjs…

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén