Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hoofdpijn

Ze waren gisteravond al terug! We hadden ze niet verwacht, anders hadden we de fles azijn die we hadden omgestoten nog wel opgeruimd maar ja, dinsdag is dinsdag en gisteren was maandag.

Bleek dat mske zondagavond ginder toegekomen was en onmiddellijk naar bed was gegaan met barstende hoofdpijn. En dan weet ze ’t wel … Ze had eigenlijk al zeer optimistisch gedacht dat ze dat niet meer ging krijgen omdat dat fenomeen zich practisch niet meer voordoet sedert ze met Slow leeft. Ze is er quasi zeker van dat dat enkel voortkomt uit stress. Maar ja, nu is dan ook uitermate stressig. Dus gisteravond besloten ze naar huis te komen. Slow vroeg zich af of mske nog ging kunnen slapen na een ganse dag in bed, maar daar moest hij zich geen zorgen in maken. mske was wel boos … op zichzelf, of beter gezegd, op haar fysieke ik want ze vond dat die haar in de steek liet en ze zei dat dat die met de vijand meeheulde.

En toen in de auto bedacht ze dat ze eigenlijk nog geluk had dat het op een vrije dag voorviel en dan dacht ze eraan dat er mensen zijn wiens lichaam de vijand is. En ze keek naar Slow en dacht: “we gaan ons geen zorgen maken over een dagske hoofdpijn”.

Previous

Inwendige wekker

Next

Bijna?

1 Comment

 1. 31-08-2004, 09:47:23
  idd
  geen zorgen over maken maar ik kan natuurlijk wel begrijpen dat het enorm rottig is als je op de verkeerde momenten ziek wordt
  http://gstarlover69.skynetblogs.be
  g*lover

  —————————————————————————–

  31-08-2004, 12:00:51
  Vreemd…
  Hier staat dat er 1 reactie is, maar als ik de reacties openklik, is daar geen spoor van te bekennen!

  Vreemd! Éél vreemd!

  Aude Audenda

  —————————————————————————–

  31-08-2004, 18:57:47
  zorgen
  De ergste zorgen zijn degene die voorkomen uit je eigen fouten. Als ik teveel stress ondervind dan heb ik geen hoofdpijn, maar ademnood. Niet elk lichaam protesteerd op dezelfde manier. Het resultaat van mijn fout is dat ik (op dit moment) geen blog meer heb. Sorry. Ik hoop dat jullie niet het gevoel hebben dat ik met jullie voeten speel ofzo.
  groetjes

  Flater

  —————————————————————————–

  31-08-2004, 19:11:16
  *grijns*
  De dag dat je kan aantonen dat “houden van” en “samen op de bres staan” fouten zijn, wil ik je gelijk geven.

  En neen hoor, ik denk niet dat je ooit met wie-dan-ook’s voeten zal spelen.

  Hopelijk kom je er snel uit !

  Hier is het enkel een kwestie van tijd en één meevaller.

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén