Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Nog lief!

“Wat is dat?” vroeg Amke. “Dat is de tram” zei mske. “Dat is een beetje zoals een bus hé” zei Amke terwijl ze door ’t venster keek. “Dat is niet leuk voor zus dat ze niet meekon” zei Amke peinzend. “We zullen in de zomer nog eens terug komen en dan kan Ella mee” zei mske.

Bij het frietjes eten bedacht Amke: “gaan we dan in de zomer hier ook nog eens terug komen? Want dat is nu ook niet leuk voor zus”. mske stemde toe.

Bij het buiten gaan mocht Amke een ballon kiezen maar dat zou ook niet zo leuk zijn voor zus … Zodoende liep mske daarna met een ballon in haar handen over de straat. Amke ook maar dat is niet zo abnormaal. Later liep Slow zelfs met de twee ballons over straat.

Thuis zat Ella onder haar fleeceke naar TV te kijken maar haar oogskes gingen flonkeren, ze sprong uit de zetel en liep met haar ballon het ganse huis door.

En verhalen over auto’s op het dak en onder de grond rijden konden haar niet deren. Ze was weg van haar ballon.

Een kinderhand …

Previous

Lief!

Next

Spiejek

2 Comments

  1. was het bij ronald mac donald,daar krijg je een ballon,als je buiten gaat.
    kinderen zijn overal gelijk,saskia had een grote zak balonnen mee op reis,en wist zo overal kinderhartjes te veroveren,en dat leverde dan weer mooie foto’s op.
    kan ik je echt niet verleiden om eens samen te gaan eten in dat speciaal retaurantje?
    het is ook wel wat ver hé,die japanners niet te doen….

  2. ms

    MacDonald neen ! Daar was het niet. Bij de Quick doen ze dat ook. Maar daar was het ook niet. Het was iets waar we nog nooit van gehoord hadden en relatief nieuw.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén