Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Goed van de rommelmarkt

Was het de vorige keer dat de kindjes hier waren? Of was het de keer daarvoor? Dat Amke vroeg: “oma wanneer gaan we nog eens profiteroles bakken?”

mske dacht even na, ze beloofde dat ze er zouden maken als het weer minder goed weer zou zijn, als ze niet naar buiten konden.

Gisteren gingen ze, Slow en mske naar de grote rommelmarkt, gewoon eens om een kijkje te nemen, toen mske de slagroomspuit zag liggen. Maar ze liep door want ze had dat nu toch niet nodig.

Maar toen bedacht ze dat het met de spuitzak toch altijd zo een gepasjter is en ze bedacht dat ze daarmee ook de profiteroles konden maken en ze bedacht dat de spuit nog in de verpakking zat en ze bedacht zich en keerde op haar stappen terug.

De profiteroles zullen voor volgende keer niet zijn, dat is volgende week al, maar in oktober. Dan komen Amke en Ella het weekend vóór Amke’s verjaardag. En dan gaan ze profiteroles bakken.

Previous

Een reuzegroot probleem

Next

Euh … pardon zenne weerman!

6 Comments

 1. Lijkt me een heel goed idee!

 2. Gettie

  We zullen een kadoke meebrengen voor Amke als we de profiterollekes komen oppeuzelen. Voor wat hoort wat, niewaar?
  Het pasjteren is nu verleden tijd zeker?

 3. NJAMMIIIIE profiterolekes !

  We zullen er zijn … !

 4. o dat ik met al dat bakken met de kleinkinderen nog niet één keertje heb gedacht aan profiterollekes!! Ik schrijf het alvast op de kalender voor het herfstverlof! De spuitzak heb ik al liggen!

 5. bea

  Nog nooit gemaakt (ik ben dan ook geen bakwonder) maar ik lust ze zo erg dat ik mij er dood zou aan eten

 6. Dat is nu juist het plezante aan een rommelmart, ge gaat er naar toe met de gedachten dat je toch niets koopt, dat je dan onverwacht toch iets leuk ziet is het eens zo leuk

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén