Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Lefmuizen!

Snap je dat nu? Ik in elk geval niet. Ik heb hier nog nooit een muis gezien en volgens mske zijn er hier zelfs geen en toch beweert Slow bij hoog en bij laag dat er muizen doodliggen in de kast en blijkbaar in de frigo ook.

Moest ik het wagen één poot in die frigo te steken … Hoooo maar! Meneerke zou van zijn oren maken, van zijnen neus ook trouwens. Maar die muizen mogen daar met ganse families gaan dood liggen te liggen.

Resultaat is dat Slow vorige maandagavond sito presto in de auto sprong en naar de veearts reed om eten voor mij. Gelukkig staat dat niet in de kast maar is dat in een speciaal tonneke gekapt dat ik niet kan open krijgen. Die beesten met hun korte pootjes dus al zeker niet.

“Morgen” zuchte mske gisteravond “morgen gaan we naar de Colruyt”. En meteen rolde er een dossier in haar mailbox binnen, een dossier van Monsieur Frans Brusseleire.

Previous

Overdaad aan misdaad

Next

Appelsienloze donderdag

2 Comments

  1. en heb je nu al boodschappen gedaan? Want dode muizen in de kast betekent niet veel
    goeds,hihi!

  2. LOL om je alt-tag

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén