Nog eens over dokters zagen. Toen mskes pols pijn begon te doen als gevolg van een ontsteking als gevolg van het gebruik van de muis nam ze Voltaren. Toen die op was ging ze naar de dokter, die zei dat ze verder Voltaren moest nemen, maar dan wel in de generische vorm, onder de gemakkelijk te onthouden naam van “Diclofenac”, zeg nu zelf, het is precies ne vloek.

Maar Slow had net toen last van zijn rug en moest die pillekes ook nemen en de dokter schreef welgeteld één dooske voor.

Resultaat? De pillekes zijn op en mske wil een voorschrift, maar de dokter is er niet! Morgen pas. En vorige keer vroeg die wel een betaling van 3€ voor een stom stukske papier.

En nu maar hopen dat die dat wil geven, want hij sprak vorige keer al van cortisone spuiten als het niet over ging. Dat hij maar oppast of mske zal hem ne keer cortisonen! Of … had hij nog gezegd, die pols inplaasteren.

Jaaaaaa! Daar zitten we nu precies op te wachten zie! Och ja, zolang mske maar kan typen, zou dat misschien nog lukken, die duim gebruikt ze toch niet bij het typen en de muis? Wel ondertussen is mske al een hele specialist in het muizen met haar linkerhand.