Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het Liegebeest

Meestal als Slow en mske naar iets op televisie willen kijken gaat Slow dat efkes in de gaten houden aangezien ze op de televisie niet bepaald van hun uur zijn en dan roept hij als het vorig programma ten einde loopt.

Vrijdagavond echter zou “Deadwood”, volgens Slow dan toch, om 23.35u beginnen en mske wou niks nieuw meer beginnen en toog al naar de living, waar ze “oh nee” zei en zich fluks omdraaide, of beter, dat wou ze doen, want Slow hield haar tegen en zei: “houd jij efkes in ’t oog, want ik moet nog …”

mske dacht nog eens: “oh nee” want met de verkiezingen in ’t vooruitzicht is er zo iedere avond “De keien van de Wetstraat” en dan mogen de potentiëlen per twee hun gedacht komen zeggen. Altijd twee van een ander gedacht natuurlijk, deze keer Geert Lambert en den Bert verdorie. mske is al zo tegen politiek en politiekers en nu zat ze daar, of beter ze stond, en wel met haar vingers in haar oren, naar dat stom kaske te gapen.

Maar wat viel mske nu toch op terwijl ze daar zo naar die hun mimiek stond te kijken met haar vingers in haar oren? Den Bert trok nogal veel gezichten en als hij fronste was dat op een manier alsof iemand van binnenuit zijn voorhoofd tegen zijn neus plooide zoals ze de wassen poppekes ooit in “Het Liegebeest” zag doen. Erg natuurlijk zag het er niet uit. We hebben niks tegen den Bert, buiten het feit dat hij overal opduikt, zelfs bij dingen die niks met politiek te maken hebben en misschien zijn de anderen even onnatuurlijk maar die houden tenminste hun gezicht in bedwang.

Toen het uiteindelijk nogal lang uitliep, volgens Slow dan toch, begon mske ook te fronsen en ging Slow snel even op Teletekst kijken om daar tot de bevinding te komen dat “Deadwood” maar om 23.48u begon.

Previous

Beschermd: Afsluiter

Next

De Vliegende Hollander

2 Comments

  1. Hoi. Heel lang geleden dat ik nog eens op jullie blog terecht kwam. Veel te lang geleden eigenlijk.
    Dat die verkiezingen maar rap voorbij zijn. Er is zo al genoeg politiek op tv en radio.

  2. hihi, weet je gelijk wie ze bij liegebeest als model hebben genomen…

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén