Dat grote maatschappijen ook eerst eens zouden moeten nadenken voor ze de kleine man koeionneren is nu weer bewezen door Dave Carroll. Maar Dave Carroll was niet zomaar een kleine man, neen, hij kon zingen en hij had een band “The Sons of Maxwell”. Toen de mensen van United Airlins nogal wild omsprongen met zijn Taylorgitaar en het ding zowaar stuk ging kreeg Dave Carroll van United Airlines geen schadevergoeding al betwistten ze het incident niet.

Dat lezen we in De Standaard.

Maar Dave Carroll besloot zich niet op zijn kop te laten zitten en zodoende nam hij een andere gitaar, maakte een liedje en zette dat op youtube.

Wat ons nu stoort bij het lezen is dat nu ineens United Airlines, gezien het succes van het nummerke, de zanger contacteert om te vragen wat zijn eisen zijn. Wat wij leuk vinden is dat de Dave zegt geen vergoeding meer te willen maar wel nog twee andere liedjes op de site gaat zetten. Misschien zwicht hij wel na verloop van tijd, maar hoe het ook verloopt, die gitaar zal United Airlines wel meer gaan kosten dan de oorspronkelijk gevraagde waardevergoeding van 2.500€.

Alleen jammer dat niet elke kleine man liedjes kan maken en zingen of op een andere manier ludiek uit de hoek kan komen.