Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

United breaks guitars

Een pooske terug dacht mske ineens aan iets en ze vroeg zich af hoe het nog met Dave Carroll van the Sons of Maxwell zou zijn.

Dave had namelijk enkele jaren terug een paar probleemkes gehad met United, een vliegtuigmaatschappij. Die hadden zijn Taylor guitar gebroken en hij had daar, na het nodige over en weer gediscuteer, een lieke over geschreven, waar ik dan een stukske over schreef.

En toen mske zich dat dan ging afvragen, ging ze dat postje opzoeken en toen vond ze via youtube dat Dave Carroll nog meer liekes over het voorval had geschreven. Maar aangezien er geen enkele het niveau kon halen van dat eerste, dat hier te beluisteren is, zei ze dat we er maar niks gingen over zeggen.

En wat las mske nu gisteren in de gazet? Dat het uitbrengen van dat lieke een ferme financiële strop werd … voor die vliegmaatschappij, wel te verstaan.

“Komkommertijd” zegt er ene in de reacties. Die is al vergeten zeker dat komkommers soms serieus uit de hoek kunnen komen. Dus vinden wij Dave Carroll en zijn gitaar wel nieuws. Dat van die politiekers die niet kunnen politieken, dat vinden wij pas kommernieuws.

En mske zegt dat ik alles zo niet dooreen moet gooien.

Previous

Beschermd: Ze hebben geen tijd

Next

Tell my ma

3 Comments

  1. Zó pak je dat dus aan…jammer inderdaad dat we dat niet allemaal zo kunnen doen hehe…hoewel, met dat internet wordt dat wel steeds gemakkelijker denk ik.

  2. ms

    Moest ik het kunnen, had ik al een ganse CD vol.

    De tekst zou wel lukken, het zingen en de instrumenten niet natuurlijk.

  3. Op een andere manier creatief met teksten zijn dan..!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén