Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zouden die lezen wat ze zeggen?

Van een contradictie gesproken!

Volgens een artikel in Het Nieuwsblad willen ze wc-rollekes weren als knutselmateriaal voor kleine kleuterkes en dit omwille van de hygiëne. Dat kleine kleuterkes al generaties lang met wc-rollekes knutselen zonder ook maar enig bewijs van onhygiënische toestanden of resultaten die daaruit voortvloeiden blijken ze over het hoofd te zien. Dat kleine kleuterkes omwille van een steriele omgeving binnenkort niet meer zullen buiten kunnen komen omdat ze niet meer resistent zullen zijn tegen welke vorm van beestje dan ook, daar denken ze niet aan.

Grappig is dan wel dat mensen, die wel tegen de wc-rollekes zijn, vinden dat ze de kleuterkes wel vindmateriaal moeten laten gebruiken zoals stokken en stenen in de natuur.

Volgens mske, zijn er minder risico’s aan een wc-rolleke waar toch hoogstens enkele mensen met hun handen zijn aan geweest, dan aan een stok of een steen uit de natuur, waarop een hond zijn poot kan geheven hebben of waarop misschien één of ander beest met een mysterieuze ziekte, zijn laatste adem uitgeblazen heeft.

“Ach ja” denkt mske dan “ze zijn weer eens in het nieuws geweest hé!”

Previous

Het goeie moment

Next

In onze straat

2 Comments

  1. ridder

    TITEL:ik denk eerder
    zouden die weten wat ze zeggen?
    koenie kiplekker,die het volledig maar dan ook volledig met de ms-uitleg eens is, groet.

  2. ik heb moeten lachen toen ik dat nieuws hoorde en wat zeggen ze dan van die joghurt potjes en kaasdoosjes .Is dat misschien steriel?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén