Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Doorbraak in het onderzoek naar Alzheimer

Sedert Slow en mske die Belgacom TV in huis hadden, stak die kabel hier tussen de deurlijst, liep door de gang, kwam onder de deur van het buro naar binnen om zo naar de modem te lopen. Dat kwam omdat ze op die bewuste dag zo snel mogelijk naar die TV wilden kijken natuurlijk.

Nu lag die kabel hier toch in de weg te liggen en Slow begon uit te dokteren hoe hij die weg moest werken. Hij ging in de hollekes kijken waardoor die elektriekers die kabels naar en uit de kelder hadden geleid en hij ziet dat wel zitten.

Heeft hij daarbij toch aan die kabel getrokken zeker! En die liep ook achter mske haar zeempotten door. Dat was me hier een geklangel, ik vloog naar boven, mske naar binnen. “Lap” zei mske “er was er nog ene die ik nog niet geplakt had, die heeft er ook moeten aan geloven”. Dat is niet waar hoor, ik ben er zeker van dat er nu nóg minstens twee zijn die nog niet gelijmd werden.

mske haalde de pattex boven en zette zich aan ’t werk. ’s Anderendaags ging ze het gerepareerde potteke terug bij zijn soortgenoten zetten en wat later toog Slow naar de living om nog wat met die Belgacom TV te gaan spelen. Ineens stootte die daar een Tarzan kreet uit. Ik vloog naar boven, mske viel bijna van haar stoel en Slow trok de livingdeur open en wees sprakeloos naar de muur boven de pottekes.

Straf zé, had mske toch wel vergeten dat ze pas een uur ervoor een affiche had gemaakt en die boven die zeempotten gehangen had en dat daar op stond:

Galerij der gebroken potten

Previous

Ieder zijn gedacht

Next

1408

1 Comment

  1. ja je bent helderziende!anders had je daar geen affiche gehangen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén