Door alle tegenslagen en tegenwerking bij de aankoop van dit huis kan de verwarming maar eerst vanaf 8 november geïnstalleerd worden. mske, die nogal avontuurlijk is, vond dat op zich niet zo erg, ware het niet dat ze de ganse dag stil achter de pc zat en dat toch licht fris begon te vinden.
 
Vroeger werd het huis verwarmd met mazoutkachels maar de vorige eigenaars hebben er daarvan maar één laten staan.
 
Nu wilden Slow en mske toch weten of die schouw nu trekt of niet, want Buur Naast beweert dat die niet “kan” trekken. Dus heeft Slow deze morgen die stoof geprobeerd. Amaai, als die schouw niet trekt! Momenteel is het hier 30° en dat ding staat op zijn minimum en de deur naar de keuken staat open zodat die ook verwarmd is.
 
Daarnet werd de pc te warm. Tja die stond daar maar een halve meter af. Dus is de pc nu naar de andere kant van de pc-tafel verhuisd. Dat had ook nog wat voeten in de aarde. Die wou niet meer opstarten. Grote paniek natuurlijk.
 
mske is van errezze de keuken gaan dweilen zodat ze niet op Slow’s handen stond te kijken.
 
Als de buitendeur van de keuken openstond en ze de emmer buitenzette, kwam er tussen de deur en de deurlijst een harig zwart ding. Gelukkig dat mske niet zo snel gilt of het ganse dorp was gealarmeerd. Ook gelukkig dat ze niet direct de deur toesloeg. Want dat was de poot van Karboenkel. Is dat nu eens een kalf, jà …