De eerste dag van het weekend zit er al bijna op. En mske heeft vandaag zo goed als niet aan de pc geweest. Ze heeft er wel voor gezeten, dat wel, maar ze heeft hier zitten lezen.

Het was al lang geleden maar ze heeft een boek van David Baldacci uit de doos gehaald en ze heeft daar uren en uren in gelezen. Waarom ze dat aan de pc doet? Slow keek voetbal en dan kan mske zich niet zo goed concentreren.

Wat ze vandaag nog heeft gedaan. Markt, winkel, voorbereiding voor morgen. Dat is nog zoiets. Op dit blog staat al meerdere keren vermeld dat mske het niet zo begrepen heeft op kerst en nieuwjaar en daar hoorde pasen ook zo een beetje bij. Maar nu verheugt ze zich op het paasfeest en als ze er wat over nadenkt heeft ze zich over kerst en nieuwjaar ook verheugd en als ze er nog wat beter over nadenkt, bedenkt ze dat ze die feestdagen nu wel ineens ziet zitten, meer nog, dat ze die leuk vindt.

Wanneer is de ommekeer gekomen? Twee kersten geleden? Toen ze ineens vond dat hier een kerstboom moest staan? Zijzelf denkt van wel en ik denk dan maar mee. Het is zelfs zover gekomen dat ze volgend jaar niet onder hun beidjes oudjaar gaan vieren. Dat was zo gedurende al die jaren met Slow.

Maar nu komt eerst pasen er aan en mske bedacht daarnet dat ze tegen volgend jaar een nieuw paastafelkleed wil. Dit hier is zo oud als pietijzerstraat en de paasdecoratie is nu ook niet bepaald je dat.