Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Grote goesting

mske die boeken leest is niet bepaald bevorderlijk voor de lijn, eerst krijgt ze zin in broodjes met Franse kaas. En toen er sprake was van enkele biertjes leek het haar ook wel te zinnen. Dus is Slow in de auto gesprongen en is Franse kaas en enkele biertjes gaan halen.

Toen gingen ze in dat boek maar efkes over tot het ondervragen van een doughnut liefhebber, waardoor mske zin kreeg in Ijzerbollen. Die is Slow niet gaan halen. Niet omdat hij niet wou maar omdat mske dat niet wou.

Denk je dat die vreetzakken in dat boek toen stopten met eten? Logisch eigenlijk, dat boek loopt over meerdere dagen. Neen, die mannen gaan constant op restaurant, bij de Griek, bij een Italiaan, in broodjeszaken, ontbijten, dineren en lunchen, waarop mske bedacht dat het toch rijke tisten moeten zijn.

Hier eten ze boterhammekes en patatjes en vlees en legummekes, gewoon omdat ze er niet als een Ijzerbol willen gaan uitzien.

Previous

Op! Alles is op!

Next

De go-wagen

2 Comments

  1. wij hebben pas een nieuw italiaans kookboek, waarvan je ook stantepede trekt krijgt als je er in leest

  2. Han

    Grieks eten zou in de nabije toekomst toch wel goedkoper moeten worden, nu we dat land gaan bezitten met z’n allen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén