Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Busje komt zo of het komt niet

“Neem het openbaar vervoer” zeggen ze dan. Maar als je dat doet geraak je om acht uur ’s avonds al niet meer thuis.

Ah neen, de laatste bus van Tienen naar hier is al om 18.18 u. Dat wil zeggen dat je tegen dat je op je bestemming bent, eigenlijk al moet terugkomen.

Previous

Eurosongfestival

Next

De foto met het brilleke

4 Comments

 1. Han

  Je vraagt je toch af wat een kat nou met de bus naar Tienen te reizen heeft Sloef.

 2. Maar dat is niet ’s avonds alleen ik was voor een treurige gebeurtenis naar een dorp in Limburg en er was helemaal geen bus als ik uit de rein stapte in Neerpelt.Ik heb een taxi moeten nemen om op tijd in de kerk te geraken!!
  O en terug reizen met de trein moest ook al op tijd gebeuren anders geraakte ik niet thuis!!
  O ja het is zo leuk reizen met het openbaar vervoer!!!

 3. @Han : Ik hoor hier zo af en toe eens ‘t één en ‘t ander. Mij krijg je voor geen geld ter wereld op een bus hoor … uit vrije wil toch niet.

 4. ms

  @Magda : we zijn hier gezegend (ons stadje dan toch) met een trein- én een busstation. Maar als ze zo laat naar hier niet meer komen, moeten wij maar een andere oplossing zoeken. En daar ga ik morgen wat meer over vertellen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén