Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Onbegrijpbare logica

Toen we hier kwamen wonen zegden die van de gas dat er geen gas was omdat er geen interesse genoeg was.

Nu we beginnen peizen aan het verwarmingssysteem voor het huis, zien we de buizen in het nabijgelegen dorp liggen en gelegd worden. Zouden ze die leidingen nu tot hier door leggen?

Slow belt op maar … neen dit dorp staat niet op hun planning. Als het er ooit van komt dan zal het ten vroegste 2009 worden. Dus … tegen het moment dat Slow en mske voor een ander systeem gekozen hebben.

Die nieuwe leiding van nu is eigenlijk ook grappig. Het nabijgelegen dorp is nog kleiner dan het onze en dat wil wat zeggen. Je hebt de dorpskern, een heel open stuk, het laatste huis, onze dorpsgrens en daar beginnen onmiddellijk de huizen van ons dorpke te staan. Dus eigenlijk hoort dat laatste huis van hen meer bij ons.

Bizar is eigenlijk dat die leidingen tot dat laatste huis komen en daar stoppen. Als we hier boe roepen, beginnen daar de schapen te blijten! Zo dichtbij is dat en bovendien zijn wij het laatste dorpke en komt er daarna niks anders meer dan kilometers en kilometers en kilometers veld en wei en beek en bos.

Previous

Smogalarm

Next

Ze deden maar alsof

1 Comment

 1. 20-02-2008, 22:43:30
  hallo jij daar achter je peecee!
  Je viners hebben zeker en vast kramp als ik hier alles lees. Die staan nooit stil zo te lezen.Maar er gebeurt ook zò veel in een mensenleven!
  De gaz ,ooit kregen we hetzelfde antwoord en dan namen we maar een mazoutkachel .Het was te duur om voor een paar woningen (toen een nieuwe wijk) gasleidingen te trekken van een aanpalende staat (misschien niet eens 100m verder). Toen er wel gaz kwam hebben we gezegd “de pot op” . Maar met de dure olie zou je er wel eens anders beginnen over denken.
  Over dat smogalarm. Tja die geleerde heren zijn er zeker van dat er juist over de autostrade fijn stof vliegt . En dat gaat zeker en vast niet buiten de lijntjes die deze heren getekend hebben. Dat stof is gehoorzaam hoor!
  Al onze bomma’s droegen vroeger een hoofdoek en niemand zei er iets over!
  Als ik expo zeg dan denk ik altijd aan dat sponsbrood dat ze expobrood noemden.
  En die tellers kunnen ze voor mijn part afschaffen ,dan is dat één struikelblok minder. Had je die moeten zien draaien toen skynet aan het prutsen was. Per uur kwamen er bij mij 10 000 bij! Ik lette er op omdat dit op de blogs rondliep.En zeggen dat er werkelijk bloggers zijn die het voor die teller doen!
  En hopelijk is er geen open- en toe- deur dag meer bij jou! Want dan zou je best een hoofdoek omslaan voor de kou,dan is dit zinvol ,haha.En ‘k ga er niets over zeggen als ik je zo zie lopen.
  http://dekindertjes.skynetblogs.be
  magda

  —————————————————————————–

  21-02-2008, 00:09:02

  Relativeren hé.
  Een schoon begin,met een vliegtuig laag en traag,wat met een hoog en snel vliegtuig?allé ’t ja.
  En als dat haar een tijdje niet meewil,zijn nog pruiken ook.
  Onze bomma’s en nog even verder terug die moesten zich geen zorgen maken om te gaan zwemmen,of de fitness die vandaag in de hype is, die hadden geen technologie in huis die hunnen training ging dagelijks vanzelves.
  De geschiedenis herhaalt zich zegt men dikwijls er zijn decadente tijden geweest,die werden dan opgevolgd door puriteinse,de Romeinen brachten naar onze kontreiën vooruitgang,die daarna voor een tijdje dan weer teniet werd gedaan.
  Leven en laten leven
  “Each man can learn something from his neighbour, at least he can learn this, to have patience with his neighbour, to live and let live.”
  Charles Kingsley Brits auteur (1819-1875)
  “Ik begrijp Einstein niet, maar de huidige gymnasiasten begrijpen hem. We moeten dus op de toekomst hopen.”
  Eugène Ionesco Roemeens – Frans schrijver (1912-)

  Geen belang

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén