Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Code 7-7-7

Dit is een berichtje met terugwerkende kracht, want eigenlijk zijn we vandaag al 15 juli als ik bedenk dat we vierkant onze zeven jaar bloggen vergeten zijn. Dat was namelijk op 7 juli.

En het was net zo een 7-7-7-specialleke.

Vandaag was een druk blogdagske precies. Zowat zoals in vroegere jaren.

Previous

Nog vernieuwingen

Next

Betaalmaat

3 Comments

  1. olive

    en door alle “bloggedoe” vergeet ik ook nog te feliciteren!

    eigenlijk dubbel omdat jullie het moedige besluit hebben genomen te ‘ontsnappen” aan *censuur* hihi

  2. met terugwerkende kracht.. hieperdepiephoeraa!!

  3. gettie

    Geprofiaticeerd, ook met terugwerkende kracht want het is nu begot al de 17 de juli als ik dit lees. Het lijkt me een “hannekesnest” te zijn bij skynet als ik dit zo lees. Gelukkig ken ik dit probleem niet, wegens totale onkunde ivm bloggen. Sloef en mensenhuisgenoten , jullie hebben blijkbaar een dikke sjans gehad. Dank, want anders had ik jullie niet in tinternet kunnen ontdekken.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén