Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zaadjesactie

Zoneke en Bollie waren nog maar goed weg toen Amke al vroeg of ze nog wat zaadjes gingen zoeken. Dat had ze namelijk vorige keer ook gedaan, zaadjes van de bloemetjes gezocht. Want ze wil ook wel zulke bloemetjes volgend jaar.

Vorige keer had ze dat al gezegd waarop mske haar toen zei dat bloemekes wel water behoefden waarop Amke zei dat Bollie dat vergeet waarop mske zei dat als Amke bloemekes wou ze daar eigenlijk zelf moest aan denken. Het zou nogal schoon zijn dat mske Bollie zomaar met een hoechel bloemen zou opzadelen.

Vandaag dus gingen ze weer aan de slag en gewapend met een plastic doosje haalden ze de zaaddoosjes uit de bloemen. Het wordt ondertussen al een ferme voorraad. Als die allemaal uitkomen zou, volgens mske, volgend jaar al gans ons koerke en onze berg en Zonekes grasland kunnen voorzien zijn.

Daarna kreeg Slow honger en hebben ze hier gezamenlijk pannekoeken staan bakken. Beter gezegd, de hutsekluts hebben ze samen gedaan, het bakken deed mske alleen. Het opeten was weer een gezamenlijk gebeuren en dat ging iets sneller dan het bakken.

Nu is de namiddag al weer voorbij. Dat gaat toch wel snel hoor als de kindjes hier zijn.

Previous

Het lijkt wel Disneyland Parijs zei Slow

Next

Bouwvakkerspletenroute

2 Comments

  1. Hé dan heb je hetelfde gedaan als wij.Opa bakte pannenkoeken en gezamelijk hebben we ze opgegeten.Dat is een leuke bezigheid en ik heb nog nooit een kind geweten die er niet aan deelnam.
    Hier zijn ze ook weg en opeens duurt de tijd weer langer.

  2. o nog iets:wij zaten hier deze week de buitenblaadjes te verwijderen van de judasspenning.Mooi voor een droogboeket!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén